Özel Arama
13:52

İnce Görünmek İsteyenlere!

Beden Seçimi
Boy aynasının karşısına geçip beden ölçünüzle yüzleşmeye hazır mısınız? Cevabınız evet olmalı çünkü ince görünmek istiyorsanız; tam bedeninize uygun kıyafetler seçmelisiniz. Sahip olduğunuz ölçülerden daha büyük ya da küçük kıyafetler; vücudunuzun kusurlu görünmesine neden olur.

Etrafınızdaki insanları gözlemleyin; kendi bedeninden küçük kıyafetler giyen kadınların özellikle bel ve basen bölgesindeki fazlalıklar gözünüze çarpmıyor mu? Bedeninize uygun kıyafetler seçip daha ince görünmek için en önemli ve garantili ilk adımı atın!

Uzunluk
Pantolon ve etek boyunuzun hem kilonuzu hem de siluetinizi etkileyeceğini biliyor musunuz? Bilekte biten ya da bileğin üzerindeki pantolonlar boyunuzun daha kısa; kilonuzun daha fazla görünmesine neden olur. Amacımız daha ince ve uzun görünmekken neden kısa pantolonları tercih edelim ki? Topuklu ayakkabılarla kombinleyip yere kadar uzanan etek ve pantolonlar istediğiniz etkiyi yaratmaya yardımcı olacaktır.

Aksesuarlar
Doğum sonrasında göbeğiniz mi kaldı ya da aldığınız kilolar bel ve göbek çevresine mi toplandı? İstediğiniz kiloya ulaşana kadar kalın kemerlerin inceltici etkisinden faydalanabilirsiniz. Elbise, etek ya da pantolonların üzerine takacağınız kalın, korsaj türünde kemerler hem göbeğinizi daha ince gösterirken hem de 2011 trendini stilinize yansıtmanızı sağlar.

0 yorum: